KHL: SE MÅL af Lauridsen og Regin – 2-1-sejr til Jokerit i premieren

Foto: Jan Korsgaard

Jamen, altså. Det kunne knapt blive flottere set med danske øjne, da Jokerit Helsinki i aften var på besøg hos Spartak Moskva i aftenens KHL-premiere.

I en dramatisk kamp, hvor Spartak Moskva fik et mål annulleret tidligt i kampen, kom det russiske hovedstadsmandskab alligevel foran. Efter 33 minutter scorede Ryan Stoa til 1-0 for hjemmeholdet, men det skulle vise sig at vende i tredje periode.

Jokerit sad fast i Spartak-zonen, da Oliver Lauridsen med et tryk fra blue line passerede Spartak-keeperen Markus Svensson, der så lidt tvivlsom ud i momentet. Han burde nok have reddet skiven, men Lauridsen blev efter 52 minutter noteret for en regulær drømmestart i KHL.

Et par minutter senere var det Peter Regin, der gjorde danskeraftenen perfekt.

Jokerits kaptajn fik fat i en puck til højre for målet og hamrede skiven i kassen til finsk 2-1-føring. Den holdt kampen ud, og Helsinki-mandskabet snuppede dermed tre skønne point til at begynde sæsonen.

Det danske backpar med Jesper B. Jensen og Oliver Lauridsen fik begge over 20 minutter på isen, mens Peter Regin noterede sig for knap 18 minutters istid.

Stor kamp af Jokerit-målmand Riku Helenius, der reddede 30 af 31 Spartak-skud.

Her Oliver Lauridsens 1-1-kasse.

Og Peter Regins matchvindermål: