KHL: Jokerit vendte og vandt i overtid – tre danske point

Foto: Jan Korsgaard

Jokerit fik igen to point på udebane i KHL. Det finske mandskab, der kun havde to danskere med i aften i form af Jesper Jensen Aabo og Nicklas Jensen vandt 5-4 hos Torpedo i Nizhny-Novgorod efter at have været bagud 2-4 indtil der manglede godt 12 minutter. De to danskere hos Jokerit leverede i alt tre assister. 

En højdramatisk ordinær spilletid blev afsluttet med klimaks blot 11 sekunder før tid, hvor Jokerit udlignede til 4-4 blot 11 sekunder før tid.

Jesse Joensuu scorede for de finske gæster i den store russiske provinsby, og det var Nicklas Jensen anden assist i de første 60 minutter.

Assisterne var Jensens nummer 10 og 11 i sæsonen – og han er nu oppe på 15 point i alt og dermed rykkede han fra Philip Larsen (13 point) på KHL’s interne danske topscorerliste. 

Også Jesper Jensen Aabo kom på tavlen i aften med sin anden assist for sæsonen, da han lagde op til backkollegaen Victor Lööws 1-0-scoring i en kamp, hvor Jokerit tog føringen, men kom bagud 2-4, inden Jesse Joensuu scorede to gange og sendte stillingen op på 4-4 før overtid og straffeslag. 

Nicklas Jensen. Foto: Bluelinemedia.dk –