KHL: Jokerit vandt målrigt danskeropgør

Foto: Jan Korsgaard

Der var danskeropgør i aftes i KHL, hvor Philip Larsen havde besøg af sine gamle holdkammerater fra Jokerit, der havde samtlige fire danskere i opstillingen. 

Jokerit endda blot med fem backer, så der var god arbejdstid til Jesper Jensen Aabo og Oliver Lauridsen i forsvaret. Jensen noterede sig for knap 19 minutter, mens Lauridsen tog et par minutter færre. 

En helt tredje dansker hos Jokerit tog dog hovedrollen. Det var Peter Regin, der leverede en sen udligning til 4-4 i den ordinære spilletid og dermed lagde grunden til Jokerits 5-4-sejr i overtid, der bragte klubben fra den finske hovedstad op på tredjepladsen i KHL’s Western Conference.

Det var dog en anden dansker, Nicklas Jensen, der kom først på scoringslisten for Jokerit, da han udlignede til 2-2 i det 28. minut. 

Philip Larsen leverede det næste rød-hvide point i kampen, da han med sin 26. assist for sæsonen lagde op til Linus Omarks 4-3-scoring for Ufa. Den udlignede Regin altså med sit syvende sæsonmål godt syv minutter før tid, inden Steve Moses afgjorde kampen for Jokerit i straffeslag.

Nicklas Jensen spillede 18:04 minutter for Jokerit, mens Peter Regin røg helt op på over 22 minutter. Philip Larsen røg op på over 25 minutter for Ufa, der trods det blot ene point efterhånden ligger lunt i kampen om slutspilspladserne i Eastern Conference.

Det bør ikke glippe for Larsen og co. med slutspillet.