KHL: Jokerit har “sejrs-tømmermænd”

Foto: Jan Korsgaard

Jokerit Helsinki tabte for nylig i St. Petersborg efter 15 sejre på stribe, og det ser ud som om, en vis mental træthed derefter har indfundet sig hos danskerklubben.

Efter nederlaget hos de forsvarende mestre har Jokerit nemlig tabt to hjemmekampe på stribe, så man kan vel godt tale om en slags “tømmermænd” efter den store fest, som Helsinki-klubben var igennem over et par måneder.

I aften var der hjemmekamp i Hartwall Areaaa mod Barys Astana, holdet fra Kasakhstan, der er på en af sæsonens mange lange ture.

Denne gang med to point med i taskerne, for Astana vandt kampen 3-2 efter overtid. Nigel Dawes, der har været flyvende i denne sæson med hele 24 mål i 22 kampe, scorede to gange og afgjorde endda sagerne i overtid.

Astana var blot 19 sekunder fra at hente alle tre point, men det forhindrede Brian O’Neill i en sidste Jokerit-forcering, hvor han blev assisteret af både Nicklas Jensen og Peter Regin.

Alle fire danskerne var i spil dag: Oliver Lauridsen, 17:24 minutter og Jesper Jensen 19.14 minutter, begge med et nul i plus/minus-statistikken. Nicklas Jensen (18:16) og Peter Regin (16:14) kom også begge ud med nul i plus/minus.

Det gælder Dinamo Minsk på lørdag for Jokerit.