KHL: Jesper B. Jensen-point, Regin-comeback og overraskende Jokerit-sejr

Foto: Jan Korsgaard

Tre nederlag i træk blev i dag afløst af en opløftende indsats af danskerklubben Jokerit Helsinki i KHL. For tre dage siden nåede Jokerit et lavpunkt med 0-6-nederlaget i Skt. Petersborg hos SKA, men i dag fik det hidtil bedste hold i KHL’s Western Conference, CSKA Moskva, såmænd klø på hjemmebane.

Måske fordi Jokerit havde fået solid forstærkning i form den tilbagevendte Peter Regin og den finske stjernespiller Antti Pihlström.

Helsinki-mandskabet vandt 6-3, og der var danske point på to af målene.  Jesper B. Jensen stod for assisten på Brian O’Neills mål til 3-2 for Jokerit i anden periode. Målet blev scoret i powerplay, og O’Neill blev dagens mand i skysovs for finnerne med hattrick på den vanskelige udebane.

Jesper B. Jensen kom i den grad på arbejde i den russiske hovedstad med hele 23:40 minutter på isen for Jokerit. Han var dermed den spiller, der suverænt fik mest spilletid.

Også masser af arbejde til Peter Regin i comebacket med knap 21 minutter på isen. Regin fik en assist på Jokerits 5-2-mål.

Jesper B. Jensens fine assist til 3-2-målet her:

Peter Regin med assist på 5-2’eren her: