KHL: Jannik Hansen scorede i Zürich, Jokerit vandt i Minsk

CSKA Moskva er KHL’s svar på Rungsted for øjeblikket. 

Den russiske storklub med Jannik Hansen på holdet er ganske enkelt umulig at besejre, og CSKA har nu vundet utrolige 14 kampe på stribe, 12 af dem i ordinær spilletid.

I går spillede CSKA for anden gang en såkaldt “World Games”-kamp for at præsentere ligaen “på udebane.” Moskva-mandskabet spillede i Zürich mod Dinamo Riga, og det blev en formsag for CSKA, der vandt med sikre 5-0.

Jannik Hansen var på pletten med sit tredje sæsonmål og sagde efter kampen, at han sagtens kunne forestille sig at spille World Games i København i en af de kommende sæsoner.

– Helt ærligt, det kunne være alletiders at gøre det her i Danmark. En kamp mod Jokerit i København, for eksempel, ville være en fremragende ide. Hvis der er chance for at spille i andre byer, så skal vi bruge den. Det er godt for udviklingen af ligaen og spillet. World Games er en glimrende idé, sagde han efter kampen.

Netop Jokerit, en af de andre danskerklubber, gav debut til “vidunderbarnet” Kristian Vesalainen, der er hentet hjem fra Winnipeg for resten af sæsonen. Han scorede en enkelt gang, og Oliver Lauridsen stod for en enkelt assist, da Jokerit sikkert vandt med 4-1 i Minsk. 

Både CSKA og Jokerit er på sikker slutspilskurs med CSKA suverænt i førersædet i både Western Conference og hele KHL-tabellen.