KHL: Hansen og CSKA marcherer mod næste runde, St. Petersborg nede 0-2

CSKA Moskva er favorit til at vinde Gagarin Cup efter et totalt suverænt grundspil og “The Army Men”, som klubben kalder sig selv på sin Twitter-konto, har heller ikke svigtet en millimeter i de to første kampe i første runde mod et andet Moskva-hold, Vityaz Podolsk.

I den første kamp blev det til 4-0 på hjemmebane, og i går leverede CSKA igen varen ved at vinde sikre 6-2 over gæsterne. Jannik Hansen var for anden gang i træk på holdet og fik leveret en enkelt assist til hjemmeholdets 2-1-mål. 

Hansen fik små 13 minutter på isen og står nu med to assister i to kampe og en glimrende indledning på slutspillet, inden 40 minutters bustur til Podolsk og et par udekampe i de kommende dage. 

Intet tyder på, at CSKA svigter i første runde, men til gengæld er det andet hold, der er storfavorit til en Western Conference-finale, SKA St. Petersborg, i den grad i problemer.

St. Petersborg, med blandt andre Nikita Gusev og Pavel Datsyuk på holdet, har tabt de to første hjemmekampe i serien mod Spartak Moskva, der vandt 2-0 i den første kamp. 

Nederlaget i går var decideret sensationelt, for SKA førte 2-0 efter anden periode, men indkasserede tre scoringer i tredje, det sidste fem sekunder før lukketid. 

Nu tager Spartak altså 2-0 med hjem til Moskva og presset er i den grad på St. Petersborg inden de kommende kampe.