KHL: CSKA uden Jannik Hansen er foran 2-0 i finalen

Gagarin Cup-favoritterne fra CSKA Moskva er foran 2-0 i serien mod Avangard Omsk i KHL. 

I den anden hjemmekamp vandt CSKA med 3-0 over gæsterne fra øst, men vi skulle helt hen til det 54. minut, hvor Konstatin Okulov satte 1-0-målet. Kort efter scorede Mikhail Grigorenko til 2-0 og så var den kamp afgjort. 

Sergei Andronov lukkede kampen i slutfasen.

Bemærkelsesværdigt – set med danske øjne – var det, at Jannik Hansen endnu engang måtte sidde udenfor. 

Han har kun spillet halvdelen af kampene i slutspillet og har endnu ikke haft skøjterne på til de to kampe i finaleserien. 

I et interview med TV2 påpeger han, at han meget gerne vil spille kampene i finalen – men ikke ved, om han kommer mere på isen i finaleserien.

– Jeg får slet ikke noget af al udenomsvirakken. Jeg kan ikke sproget, så jeg er slet ikke en del af mediecirkusset, og jeg ser ikke hypen på tv, forklarer han. 

– Vi kan mærke det i hallen, der er fyldt – men det har den været de sidste par måneder, og så kan jeg mærke presset på mine russiske holdkammerater, lyder det fra Hansen.

Omsk har “hjemmebane” i Balashika Arena i Moskva-udkanten, fordi holdets egen hal er under renovering og dermed har CSKA-spillerne blot en times kørsel til kamp tre i serien, selv om det er mod vinderen af Eastern Conference.