KHL: CSKA Moskva og Hansen har holdt nullet i fire hjemmekampe

Foto: Alexander Golovko

I den sidste kamp inden KHL’s All Star-kamp, der spilles for øjeblikket i Kazan, vandt CSKA Moskva 3-0 hjemme over Avtomobilist fra Jekaterinburg. Det var et vigtigt opgør, eftersom det var en match mellem det øverste hold i henholdsvis øst- og vest-konferencen for øjeblikket. “Avto” fra Jekaterinburg begyndte sæsonen med 18 sejre i træk, men har siden fået udstillet sine begrænsninger. 

Ikke mindst på det seneste, hvor de har fået slag af både SKA St. Petersborg og altså CSKA Moskva. De to storklubber fra Western Conference ligner nu storfavoritterne til at mødes om Gagarin Cup, og CSKA med Jannik Hansen på holdet er for øjeblikket så suveræne, at det er svært at pege på andre end Moskva-holdet som endelig vinder af trofæet. 

Tjek nu bare den her statistik. CSKA har spillet de seneste fire kampe på hjemmebane.

Modstanderne har været Magnitogorsk, Chelyabinsk, Dinamo Minsk og altså “Avto”. CSKA har vundet tre gange 3-0 og en gange 6-0, og står altså med 15-0 for hjemmebaneserien og en vanvittig stærk defensiv, som mange vurderer værende for god til KHL.

17 gange i alt har målmændene Lars Johansson og Ilya Sorokin tilsammen holdt buret rent og Johansson ligger etter på statistikken med en redningsprocent på hele 95.7. Fremragende af CSKA, der i sidste sæson blev stoppet af AK Bars Kazan i finalen.

Moskva-holdet anklages for at spille kedelig ishockey med vægt på defensiven. Men holdet vinder. Og går altså efter pokalen. 

Jannik Hansen står med 16 point (6+10) før All Star-breaket.