KHL: CSKA Moskva er uovervindelige – nu 18 i træk

Foto: Alexander Golovko

Jannik Hansen sad over i går, men uanset hvem af de seks udlændinge, der for tiden passer tribunen hos CSKA Moskva, er vicemestrene fra sidste sæsons KHL fuldstændig uovervindelige.

Nøjagtig som i sidste sæson vinder CSKA på en jerndefensiv, der ifølge russiske analytikere “er for god til ligaen”, og i de 18 kampe, som CSKA har vundet, har holdet kun lukket helt usandsynlige 14 mål ind. Det er vildt. 

Endnu vildere er det næsten, at de 16 seneste kampe er vundet i ordinær spilletid, og at CSKA – inklusive overtidssejre – nu har vundet 30 af de seneste 31 kampe i KHL og dermed også fremstår som mesterskabsfavorit og formentlig også Europas absolut bedste klubhold pt. 

I gårsdagens kamp gik det over Salavat Ufa og Philip Larsen, der på trods af holdets stærke offensiv heller ikke kunne true hovedstadsholdet. 

Philip Larsen spillede små 20 minutter for Ufa, og han kunne notere sig -1 i plus/minus-statistikken. 

Greg Scott, Linden Vey og Konstantin Okulov scorede for CSKA Moskva, der nu er ni point foran SKA St. Petersborg på andenpladsen. 

Jokerit var på besøg hos Severstal i Cherepovets, og Jesper Jensen Aabo sad over efter det alt for voldsomme hit, han fik et par dage forinden i Yaroslavl. 

De finske gæster vandt med 4-3 og Oliver Lauridsen fik assist på det afgørende mål, som Jesse Joensuu scorede i tredje periode. 

Jokerit ligger på en ganske sikker tredjeplads i Western Conference og spillede altså med blot en enkelt dansker på isen i går. Både Regin, Jensen og Jensen Aabo er ude for øjeblikket.