Keeper-talent suspenderet for at forsøge at kvæle kæresten

Los Angeles Kings har ikke været for heldige med deres spilleres opførsel udenfor isen. Sidste år blev backen Slava Voynov anholdt efter en voldsepisode i hjemmet, og nu er det så målmandstalentet Patrik Bartosak, der har haft svært ved at opføre sig pænt.

Det 22-årige tjekkiske målmandstalent er blevet suspenderet af klubben, efter han er blevet stillet overfor 12 anklagepunkter vedrørende husspektakler og vold i hjemmet. Episoden skulle være hændt i Manchester, New Hampshire, hvor Bartosak spiller for Kings’ AHL-klub, Manchester Monarchs.

Forsøgte at kvæle kæresten
Ifølge Manchester-avisen Union Leader, skulle Bartosak have forsøgt at kvæle sin kæreste, mens han sagde til hende, at hun skulle dø.

Husspektakler og diverse andre problemer med loven, herunder stofmisbrug, ser desværre ud til at være en del af livet i Kings organisationen, hvilket udmeldingen ovenpå Bartosaks anholdelse viser:

– Vi tager denne sag meget alvorligt. Vores respons i denne sag reflekterer vores ekstreme skuffelse, særligt når vi har igangsat et internt program og engageret vores organisation i at undervise vores spillere i at forebygge og undgå husspektakler, lyder det fra Los Angeles Kings i deres udmelding.