Karantæne venter Galbraith

Det var en på alle måder forfærdelig aften for Patrick Galbraith, da han hjemme i Karlskrona ganske enkelt skænkede sejren væk for hjemmeholdet i kampen mod Nichlas Hardts Linköping. Efter seks minutter buldrede han et slag i hovedet på Linköpings Henrik Törnqvist, der angreb lidt for hårdt, og dommen over Galbraith var nådesløs.

Matchstraf, farvel og fem minutters straf til Galbraith. Nu venter karantæne stensikkert.

Endnu værre var det, at Nichlas Hardt og Linköping scorede tre gange under Galbraiths femminutters-straf.

– Jeg beklager og er ked af det. Jeg fik et slag og ville stå op for mig selv. Som alle så, ramte jeg ham med et slag i ansigtet. Men jeg må være ærlig og sige, at jeg ikke kendte den regel (der førte til matchstraf). Jeg havde regnet med udvisning, men blev chokeret, da det var tak for i aften og jeg blev udvist fra matchen, sagde Galbraith til Aftonbladet efter kampen.

Karlskrona-træner Pelle Hånberg var på ingen måde tilfreds med Galbraiths håndtering af situationen.

– Det som Patrick gør i dag, er han ikke selv tilfreds med. Det satte vores hold i en frygtelig situation. Det er der ikke nogen grund til at diskutere omkring. Fem minutters straf og tre mål imod. Der er ikke så meget mere at sige. Det er ikke raketvidenskab, sagde Hånberg på pressekonferencen efter kampen som Linköping vandt med 4-2.