Kanal Frederikshavn: White Hawks på jagt efter Nikolaj Krag

©iShoot.dk

Frederikshavn White Hawks er ifølge det lokale medie Kanal Frederikshavn på jagt efter et af de attraktive navne med dansk pas i Metal Ligaen. Nikolaj Krag-Christensen er en af de relativt få danske spillere, der er blevet NHL-draftet gennem tiderne, og han blev i sidste sæson dansk mester med Rungsted.

Han er stor, stærk og lavede i sidste sæson 22 point i 54 kampe, og Kanal Frederikshavn mener altså at vide, at parterne skulle være tæt på hinanden.

Desuden skulle unge Marcus Pedersen, der var skadet i en stor del af sidste sæson, men vendte tilbage i slutningen, være på vej til Aalborg for at studere og samtidig spille for Pirates, mens White Hawks også kæmper for at beholde Christopher Frederiksen, der er en af stærkeste danske centere i Metal Ligaen.

– Jeg vil/kan ikke kommentere på rygter og bestemte navne. Dem er der mange af i “silly season”. Når det er sagt, kan jeg bekræfte, at vi er dialog og forhandlinger med nogle af dem, du nævner, siger Henrik Andersen til Kanal Frederikshavn.

– Både Christopher og Markus er spillere, som vi ønsker i White Hawks, men det er ikke ensbetydende med, at det ender med en kontraktunderskrivelse. Mange faktorer kan være udslagsgivende for, om klubben eller spilleren ønsker at prøve noget nyt, og det skal der absolut være plads til for begge parter, mener WH-direktøren.