Kampen i Vojens var Hernings bedste i sæsonen

Det var tirsdag aften sent – og endelig, set med Herning-øjne, fik Blue Fox belønning i form af tre point. Midtjyderne vandt 4-3 i SE Arena over de evige rivaler fra SønderjyskE.

Det efterlod solid tilfredshed hos assisterende træner Lubos Pisar, der talte med Herning Folkeblad efter kampen.

– Jeg vil ikke gå ind i detaljer, men vi lykkedes med vores gameplan og leverede 60 gode minutters hockey. Det er første gang, at vi har været gode i alle 60 minutter. Jeg synes godt, du kan sige, at det var vores bedste præstation i sæsonen hidtil, siger Lubos Pisar.

Der gik ikke tre minutter, før Blue Fox’ nye finske angriber, Toni Kallela, sagde tak for kontrakten ved at åbne scoringen i Vojens.

Finnen kom til Herning efter en tryout i DEL2-klubben Crimmitschau. Parterne blev enige om ikke at skrive en kontrakt for resten af den kommende, selv om Kallela gjorde et godt indtryk. Nu er finnen så i Herning, og der skal nok være skærpet kamp om pladserne med hans ankomst.

– Toni har haft et hårdt program i det seneste døgn, men han viste noget af det, vi har håbet på. Vi har fået gode referencer på ham, og man kan jo se, at han er en klog spiller, der både kan skabe noget og skyde selv. Det var en lovende start, siger Lubos Pisar med tilfredshed til aoh.dk.