Kæmpe trade i NHL: Unge stjerner bytter klub

To af NHL’s største unge stjernenavne trækker en ny trøje over hovedet, næste gang de går på isen. Det er en realitet, efter at Columbus Blue Jackets onsdag aften tradede Ryan Johansen til Nashville Predators for Seth Jones.

23-årige Johansen har i den seneste tid været rygtet væk fra Columbus, hvor han ikke har været på særligt god fod med træner John Tortorella. Nu er det lykkedes Blue Jackets at finde en klub, som ville betale en tilpas høj pris for den canadiske center. Det er Nashville Predators, som eftersigende har været lune på Johansen i længere tid.

Predators har opgivet den 21-årige back Seth Jones for at få fat i Ryan Johansen. Jones, der blev taget som nummer fire i 2013-draften, er et af de største backtalenter i NHL, så det er en ganske anseelig pris, Nashville betaler for Johansen. Det gør også tradet til et af de største i ligaen i de seneste år.

Der er ikke andre spillere eller draftvalg involveret i handlen, så der er tale om et rent spiller for spiller-trade. Et trade, som udfylder huller på begge mandskaber, da Nashville har været på udkig efter en topcenter, mens Columbus har jagtet en forstærkning til backlinjen.

Columbus og Nashville var ikke de eneste klubber, der handlede med hinanden onsdag. Tidligere på dagen udvekslede Los Angeles Kings og Philadelphia Flyers spillere med hinanden.

Onsdagen bød også på et NHL-comeback til Mike Richards, som sidste sommer blev fyret i Los Angeles Kings. Han har skrevet kontrakt med topholdet Washington Capitals.