Jutland Vikings-træner tilfreds efter første træningsuge

Nikolaj Christensen var i sidste sæson træner for Silkeborgs U20'ere og bliver i den kommende sæson den ene af to trænere for Jutland Vikings.

Jutland Vikings er kommet glimrende fra start på den nye sæson, skriver klubben på sin Facebookside. Klubben tæller stille og roligt ned til sæsonen, istræningen er begyndt, og Vikings glæder sig til de historiske første kampe – både i træningskamp- og 1. divisionsregi.

Truppen er i hvert kommet glimrende fra start, siger træner Nikolaj Christensen efter en uge på is:

– Det ser rigtig positivt ud. Vi har haft mange folk på isen, og et rigtig godt niveau på de første par ispas. Jeg synes, vi har et godt tempo og en god arbejdsmoral. En god base at bygge ud fra.

– Det er klart med så mange nye ansigter samlet, så skal spillerne lige finde hinanden. Men vi har allerede en rigtig god stemning i omklædningsrummet, og det tegner godt for den kommende sæson.

– Nu går vi så ind i den næste fase, hvor vi skal have fundet de rigtige kædekonstellationer, og der bliver rigtig god kamp om pladserne. En af fordelene ved at vi er to cheftrænere, er at Thomas kender alle spillerne fra Århus og jeg alle dem fra Silkeborg. Det betyder i praksis at vi vel kender 90 procent af truppens styrker og svagheder, lyder det fra Nikolaj Christensen.

Jutland Vikings tæller ned til den første testkamp – og den første kamp i klubbens historie – som bliver mod Aalborg Pirates 2. september. Sikke en modstand at lægge ud med.