Jutland Vikings-kaptajn forlænger kontrakten

Den tidligere ligaspiller i Aalborg, Mathias Christensen, er efterhånden blevet en rutineret fyr, der har fundet sig godt tilpas hos Jutland Vikings. Her bliver Christensen også kaptajn i den kommende sæson, skriver klubben i en pressemeddelelse.

– “MC” havde en rigtig god sidste sæson, hvor han både producerede, og opfyldte sine defensive pligter storartet. I enkelte kampe sågar som decideret back, da vores backlinjer var hårdest ramt af skader. Fra sin favoritposition som center, scorede han ofte de vigtige mål, skriver Jutland Vikings. 

– Jeg er både glad og stolt over for at kunne være med til at præge den kultur, som holdet bliver bygget op omkring. Jeg kan godt lide at gå forrest efter ”leading by doing” princippet – og kommer godt ud af det med gutterne. Det vigtigste er ofte at lytte i stedet for at fortælle. Og ellers er det jo bare at træde til på isen og i omklædningsrummet, når det er påkrævet. I de to sæsoner hidtil har vi dog haft et fantastisk omklædningsrum, hvor der ikke har været ret meget drama, siger Christensen, der går ind i sin tredje sæson som kaptajn for Vikings. 

Jutland Vikings går som sagt ind til sæsonen, som et styrket mandskab. Hvad er dine forventninger til sæsonen?
Målsætningen har altid været en slutspilsplads, men i år skal vi stile efter en plads, som giver hjemmebanefordelen. Med det materiale vi har til rådighed, så skal vi kunne slutte i top 4. Sidste sæsons finaleplads har uden tvivl fået banket noget vinderkultur ind på holdet, og det kan ofte give de sidste par procent, som er forskellen på sejr og nederlag, lyder det fra Christensen – interviewet af Vikings PR-mand Ricko Hedelund. 

– I modsætning til tidligere elite satsninger i Århus, så er ingen tvivl om at Jutland Vikings er et andet koncept Selv om vi er en del af huset i IKA, og ikke kunne drive klubben uden dem, så er vi operationelt skilt ud. Så er det jo op til os at levere tilbage til IKA, som et slags flagskib for ungdommen – og vi håber da, at de tager venner og familie med ind og ser vores kampe, siger Christensen.