Jutland Vikings: Disciplin skal føre til sejr i historisk kamp

Copenhagen Lions debuterede i 1. division med en sejr over Gentofte, og i aften er det Jutland Vikings, der træder op til den første historiske turneringskamp i landets næstbedste række.

Det bliver en vanskelig omgang ude mod de forsvarende mestre fra Vojens, der vandt den første kamp med hele 6-1 hjemme over Odense for en uge siden.

Men Vikings har optimismen i behold, skriver klubbens Facebookside:

Efter en blandet sæsonoptakt, hvor vi til tider har spillet godt, men mest har kæmpet med at finde disciplinen, så er det endelig blevet tid til premiere.

– Tavlen er visket ren, og vi starter på en frisk, der er kun en vej, og det er fremad. Optaktskampene har som sagt været præget af mange udvisninger i vores favør og dette er noget der skal strammes op på, skriver Vikings.

– Vi har et ungt hold, og det er her de rutinerede leder på holdet, Mathias Christensen, Mikkel Krogh, Sebastian Fredensborg skal træde til og vise vejen, lyder det.

Jutland Vikings spiller i øvrigt sine hverdags- og lørdagshjemmekampe i Silkeborg, mens søndagskampene spilles i skøjtehallen i Aarhus, hvor man forsøger at lave familieevents ud af kampene.

Øvrige kampe i aften i 1. division: Herning-Frederikshavn, Aalborg-Odense.