Julius Nyqvist skifter fra Gentofte til Rødovre

Vojens Efterskole
Julius Joakim Nyqvist - Gentofte Stars
Vojens Efterskole

Rødovre Mighty Bulls har en ny og kendt back på plads til den kommende sæson. 

Det er finske Julius Nyqvist, der tager den korte vej fra Gentofte til Rødovre, hvor han bliver ny import i defensiven på Vestegnen. 

25-årige Nyqvist lavede 20 point i 39 Metal Liga-kampe i den seneste sæson. Herudover spillede han ni kampe for Edinburgh Capitals i den engelske liga – inden han skiftede til Danmark – med fire point til følge.

Nyqvist har i hjemlandet spillet 101 kampe i den bedste finske række ”Liiga” samt 100 kampe i den næstbedste Mestis-liga, så det er en stærk ballast, han bringer med til Rødovre. I sine ungdomsår var Nyqvist med på de finske ungdomslandshold fra U16 til U20 og han har fået sin ishockeyopvækst i Helsinki-klubberne HJK og HIFK.

– Jeg kan ikke vente med at skulle løbe på isen for Rødovre. Jeg har hørt rigtig mange gode ting om byen og om klubben og da vi talte sammen om kontrakten føltes alt så rigtig og valget var nemt, siger han til Rødovre Lokal Nyt. 

Nyqvist kommer til Rødovre med store forventninger og forhåbninger.

– Jeg er klar til at udfolde mine lederevner i defensiven og give alt for holdet i hver kamp. Vi skal spille god og underholdende hockey og få så mange sejre som muligt og jeg ved, at vi i Rødovre har en fin chance for at vinde mesterskabet, tilføjer han.