Julian Jakobsen snupper fire sæsoner mere i Aalborg

Martin Lefebvre - Aalborg Pirates - Julian Jakobsen - Aalborg Pirates

Julian Jakobsen er og bliver aalborgenser. 

Det kan vel næppe være anderledes, når man fortolker på Pirates-kaptajnens og VM-spillerens nye kontrakt med Aalborg-klubben, der lyder på hele fire sæsoner. 

– Aalborg emmer af ishockey. Pirates projektet er meget større end bare én guldmedalje. Der er potentiale til en meget spændende fremtid. Klubben og organisationen i sin helhed udvikler sig år for år, og den rejse er jeg enormt stolt af, at jeg fortsat kan være en del af i de næste mange år, siger Julian Jakobsen.
 
– Julian er en meget vigtig brik på holdet. Både på og uden for banen. Han har erfaringen, han har kvaliteterne og han er stadig sulten efter mere, tilføjer cheftræner Garth Murray.
 
– Julian kom til Aalborg Pirates efter konkursen i hans klub i Tyskland. Det er altid vores ambition, at vores egne vender hjem igen. Muligheden for at hente Julian hjem, kom før vi ventede det og takket være vores gode samarbejdspartnere lykkedes det som bekendt i 2016. Julian er en klog mand.

– Han har siden sin ankomst uddannet sig som bankrådgiver og efter endt uddannelse arbejder han stadig som rådgiver i Sparekassen Vendsyssel. Ud over kvaliteterne på isen, så har Julian i den grad også en stærk kommerciel forståelse, hvilket vi har set de sidste tre år i forbindelse med vores 1kr-kampe, hvor han har været officiel 1kr-ambassadør, siger Pirates-direktør Thomas Bjuring. 

– Når en spiller af hans kaliber vender hjem og samtidig kombinerer en uddannelse med en professionel ishockeykarriere, så vidner det i den grad om, at vi som klub værdsætter og bakker op om det hele menneske og fremtiden efter en professionel ishockeykarriere, tilføjer Bjuring.

Julian Jakobsen bliver i Aalborg frem til 2023.