Julian Jakobsen scorede på straffe

For første gang i sæsonen lykkedes det søndag for Hamburg Freezers at fuldbyrde en seks points-weekend. 2-0-sejren i Wolfsburg fredag aften, blev i dag fulgt op af 3-1’er hjemme mod de seneste to sæsoners finalister (finalesejr i 2014) ERC Ingolstadt, som i år har store problemer i bunden af ligaen.

Fredag aften bød Morten Madsen ind med en enkelt assist, mens søndagens kamp bød på en straffeslagsscoring af Julian Jakobsen. Aalborgenseren, der har døjet med skader først på sæsonen, scorede kampens afgørende 2-1-mål foran 6789 tilskuere hjemme i Barclaycard Arena.

Madsen, der netop er blevet far, hvilket den store Hamburg-avis Morgenpost forleden fortalte om, har endnu kun den ene assist på bogen for øjeblikket, mens Julian Jakobsen har to mål registreret.

Danskerne har tidligere ligget på et langt bedre pointsnit, og har stensikkert masser af potentiale i sig endnu i sæsonen. Freezers rykkede med sejrene helt op på en syvendeplads i tabellen, de seks bedste direkte i kvartfinalen.

Lidt højere oppe finder vi Red Bull München og Mads Christensen, der er suveræn dansk topscorer i DEL pt. Christensen står med 10 point (2+8) og +3 i plus/minus-statistikken.

I dagens 3-0-sejr hos Düsseldorf noterede Mads Christensen sig en enkelt assist.