Jonas Sass fortsætter to sæsoner i Rødovre

Foto: Jan Korsgaard

Jonas Sass er en af de spillere, man synes, har været med i Metal Ligaen i en menneskealder, men faktisk er Sass blot 24 år ung.  I den netop afsluttede sæson 19 point i 48 kampe og sluttede på +14 i +/- statistikken, og nu har han skrevet for yderligere to sæsoner med Rødovre Mighty Bulls. 

– Det var et meget nemt valg for mig. Jeg føler mig godt tilpas under Magnus og jeg føler, der er en masse at bygge på, som jeg gerne vil være med til. Plus jeg har fundet en ny glæde i hockeyen, så det var et nemt, da Magnus også skrev to år, fortæller han.

– Jeg har studie ved siden af hockeyen, så det var en udsøgt mulighed for mig at få en toårig kontrakt. En form for tryghed måske. Men det var rart at klubben også stoler på mig, fortæller Sass, der allerede nu ser frem til at komme i gang igen, siger til Mightybulls.dk. 

– Det gør stadig ondt at have tabt kamp syv! Så glæder mig allerede til at komme tilbage på is. Sommertræning, der starter snart, er ikke den fedeste tid, men det er den vigtigteste tid, slutter han.