Jonas Røndbjerg udlånes til Troja-Ljungby

Jonas Røndbjerg er efterhånden blevet noteret hos de fleste hockey-connaisseurs, for sine fine præstationer i Metalligaen, Swedish Hockey League og for diverse danske landshold. Det næste skridt i karrieren bliver et udlån til Allsvenskan, hvor han skal hjælpe Troja-Ljungby til overlevelse i Allsvenskan.

Troja-Ljungby som er placeret i lige over stregen i Allsvenskan skriver følgende på sin hjemmeside:

– Jonas Røndbjerg fra Växjö kommer til Troja næste uge. Lige nu er han af sted med det danske landshold. Han spiller som “dispensations-junior”, hvilket betyder, at han kan spille i Troja, indtil Växjö kalder ham hjem. 

Et ganske interessant skifte for Røndbjerg, som for øjeblikket er med det danske landshold, der skal møde Frankrig i aftenens landskamp. Skiftet giver forhåbentligt endnu mere istid og erfaring til Røndbjerg, som har 6 scoringer og 11 point for Vaxjö i 35 kampe.

Spændende skal det blive om skiftet kan være med til, at sikre den snart 19-årige danskers tilstedeværelse i Herning til maj, når pucken smides til VM på dansk is.

I Troja-Ljungby bliver Jonas Røndbjerg holdkammerat med Nicolai Meyer, der hører til topspillerne i den smålandske klub.