Jokerit vandt storkamp uden dansk hjælp

De danske spillere i Jokerit Helsinki forblev for en enkelt gangs skyld væk fra pointtavlen, da den finske storklub i aften vandt et af de store opgør i KHL. I Hartwall Arena havde Jokerit besøg af de forsvarende Gagarin Cup-vindere fra SKA Skt. Petersborg, og den kamp vandt finnerne med 3-2.

Jokerit fortsætter dermed den forrygende sæsonstart, som klubben hidtil har leveret i indeværende sæson, som er klubbens anden i KHL. Jesper B. Jensen fik noteret minus to i plus/minus-statistikken og fik to udvisninger, mens Peter Regin var inde ved et enkelt baglænsmål.

Philip Larsen er ude med en dag til dag-skade, og var formentlig blandt de 11536 tilskuere, der overværede kampen i Helsinki i aften.

Sejren efterlader Jokerit på en fornuftig tredjeplads i KHL’s vestlige conference, som føres af CSKA Moskva. De forsvarende mestre fra SKA Skt. Petersborg ligger for øjeblikket på en skuffende ottendeplads i samme tabel.

En time fra Helsinki tabte Stefan Lassen og Pelicans Lahti i den finske Liiga med 1-2 hjemme til Ilves Tampere. Det efterlader Lahti og Lassen på en kedelig næstsidsteplads i den 15 hold store finske liga.