Johansson færdig – White Hawks skal have ny træner

Efter godt halvanden sæson i boksen hos Frederikshavn White Hawks, skal nordjyderne have ny træner. Peter Johansson er fortid hos White Hawks, skriver klubben i en pressemeddelelse her til morgen.

Det er en fælles evaluering og Peter Johanssons ønske om at komme tættere på familen, der er årsagerne til skiftet, skriver frederikshavnerne.

– Ledelsen i White Hawks har sammen med Peter Johansson evalueret på sæsonen og begge parter er blevet enige om ikke at forlænge kontrakten for næste sæson, lyder det fra Nordjylland.

– Peter Johansson havde en  1+1 kontrakt, som betød at begge parter havde en option om forlængelse/opsigelse. Da han havde et ønske om at komme tættere på sin familie i Sverige, er vi i fællesskab blevet enige om at stoppe samarbejdet efter denne sæson, skriver direktør Henrik Andersen.

– Peter Johansson har gjort et godt stykke arbejde i de 1 ½ år han har været ansat, hvor han har fået stor opbakning i spillertruppen, ligesom han har været vellidt i hele organisationen. Vi ønsker derfor Peter al held og lykke i fremtiden og vi vil uden tvivl stadig have god kontakt til hinanden fremover, lyder det.

Johansson selv om afskeden:

– Det har været en spændende og givtig med mange gode minder i White Hawks. Jeg vil gerne takke holdet, ledelsen og bestyrelsen for et godt samarbejde og ønske White Hawks lykke til for den kommende sæson, siger svenskeren.

Dermed skal White Hawks nu ud for at hente ny coach, og er lige nu en af tre klubber, der står uden træner for den kommende sæson.

Aalborg arbejder på at forlænge med Jens Nielsen, mens Odense og altså nu Frederikshavn endnu ikke har afgjort, hvem der skal coache i den kommende sæson.