Johansson: Arbejdsindsatsen var helt fin

Der var trist stemning hos frederikshavnerne, der fortsætter titeltørken efter nederlaget i gårsdagens Metal Cup-finale. Men som tv-seerne ved selvsyn kunne konstatere, var træner Peter Johansson ikke helt utilfreds med spillet i første periode, hvor han stille og roligt forklarede sine folk, at de bare skulle fortsætte, så skulle målene nok komme.

Det skete aldrig, men Johansson fastholdt, at han trods alt var tilfreds med sit holds indsats i kampen mod Odense, der som bekendt scorede fire ubesvarede mål.

– Jeg sagde til spillerne (mellem første og anden periode), at de skulle fortsætte, for jeg synes, vi var klart bedst. Arbejdsindsatsen, spillet – det hele var fint. Men vi fik bare ikke scoret, siger Peter Johansson til Nordjyske.

Frederikshavnerne vandt skudstatistikken stort, men formåede ikke at udnytte hverken den overlegenhed eller de seks powerplaymuligheder i løbet af kampen.

– Vi skal selvfølgelig være mere effektive, men jeg kunne ikke sætte en finger på indsatsen. Vi plejer at være mere effektive, siger Peter Johansson.