Jets-træner tilfreds med Ehlers

Nikolaj Ehlers debuterede natten til fredag i NHL. Den 19-årige forward spillede i Winnipeg Jets’ andenkæde i udekampen mod Boston Bruins, som blev slået med hele 6-2 af det unge Winnipeg-hold.

Ehlers viste gode takter og skød på mål hele fem gange i sin NHL-debut, men han fik ikke et debutpoint til samlingen. Det gjorde hans rookie-kollega Nicolas Petan til gengæld, og efter opgøret var Jets-træner Paul Maurice fint tilfreds med forwardtalenternes debut.

– Jeg synes, de begge spillede godt. De manglede i hvert fald ikke selvtillid, når de havde pucken… de prøvede nogle ting, og jeg bliver nødt til at prøve at vride nogle af tingene ud af deres spil, men at lade det meste blive. Det er det, de kan. De laver store spil, de er gode med pucken og vi vil have dem til at udforske deres kreativitet og lære dem, at bruge den på de rigtige tidspunkter, sagde Paul Maurice efter kampen til Winnipeg Sun.

Nikolaj Ehlers og holdkammeraterne skal allerede i ilden igen fredag, hvor Winnipeg Jets møder New Jersey Devils på udebane.