Jets-profil ramt af hjernerystelse: Ude på ubestemt tid

Winnipeg Jets må undvære en af holdets største profiler på ubestemt tid. Den unge center Mark Scheifele er blevet ramt af en hjernerystelse, og det er uvist, hvornår han er tilbage på isen.

22-årige Scheifele blev skadet under lørdagens træning, hvor han skøjtede sammen med holdkammeraten Andrew Ladd. Her pådrog den unge canadier sig en hjernerystelse, og Winnipeg tør ikke sige, hvornår Mark Scheifele er kampklar igen.

– Han er ude i mindst syv dage, fordi vi har placeret ham på injured reserve. Vi går normalt ikke i detaljer omkring skader på vores hold, men dette er ikke en skade, han er tilbage fra, før han er 100 procent klar. Så når han er på 100 procent og lægerne siger, at han er 100 procent klar, så er han klar til at spille igen, siger Winnipeg Jets’ træner Paul Maurice.

Mark Scheifele har i denne sæson spillet center i Winnipegs andenkæde. Her er det blevet til 22 point i 34 kampe. I starten af sæsonen spillede Nikolaj Ehlers i kæde med Scheifele, men den danske wing er siden blevet rykket ned i Jets’ tredjekæde.

Her spillede Ehlers også i søndagens kamp mod Pittsburgh Penguins, men han havde fået en ny center ved sin side i form af Mathieu Perreault, som erstattede Alexander Burmistrov, der havde taget Scheifeles plads i andenkæden.