Jesse Jyrkkiö ny mand hos Gentofte Stars

Foto: Jan Korsgaard

Noget tyder på, at Gentofte Stars efter en hektisk uge helt og aldeles er reddet – selv om der ikke er kommet noget officielt statement fra klubben endnu op til aftenens kamp mod Rungsted. 

Hjemmeholdet antydede mere eller mindre på sin Facebook-side i dag, at kampen kunne have været aflyst på grund af den spændte situation hos Stars.

Men økonomien hos Stars er formentlig løsnet op for resten af sæsonen, for i aften spiller Gentofte nemlig med den finske back Jesse Jyrkkiö, der så sent som sidste sæson spillede for klubben og var en af de bedre offensive forsvarsspillere i Metal Ligaen. 

Jyrkkiö har ifølge Faceoff.dk’s oplysninger trænet med i Gentofte i nogle uger, men har ikke fået spilletilladelse af licensudvalget. Men den skulle altså nu være klar, og Jyrkkiö, der tidligere på sæsonen har spillet i EBEL og den franske liga, er klar til at tilbringe den sidste del af sæsonen i Danmark. 

Jesse Jyrkkiö er ikke den eneste sæsondebutant hos Gentofte i aften. Langtidsskadede Christian Hee Foss står også på kamprapporten i aften.