Karantæne: Jesper Jensen skal sidde ude i seks spilledage

Foto: Jan Korsgaard

Efter blot to kampe i Skellefteå-dragten skal Jesper Jensen nu sidde ude i seks spilledage. Desuden får han en bøde på 73.000 kroner for forseelsen som den danske landsholdsspiller begik i aftes i kampen mod Rögle.

Kort før tid satte han en albuetackling i hovedet på gæsternes Daniel Zaar. 

Begrundelsen for karantænen lyder således: 

– Tacklingen sker bevidst mod hovedet med albuen. Tackling er fra blindside og er unødvendig og respektløs. Det er en gentagelse af en tidligere og lignende forseelse, lyder det med hentydning til den karantæne, Jesper Jensen fik tidligere på sæsonen for en tackling for sin tidligere klub Brynäs. 

Her sagen beskrevet tidligere i dag på Faceoff.dk:

Godt to minutter før tid i Skellefteås kamp mod Rögle fik Jesper Jensen matchstraf for en checking to the head på gæsternes Daniel Zaar. Det var en høj albue fra Jensen, der ramte Rögle-spilleren kort efter at Jesper Jensen var blevet slashet uden at der var dømt udvisning.

Expressens ekspert Sanny Lindström, der tidligere selv har måttet stoppe karrieren på grund af hjernerystelser, forstod ikke Jesper Jensens handling.

– Jeg har netop gransket Jesper Jensens albue. Jeg plejer at forsøge at sætte mig ind i selve situationen. Den her gang er det umuligt. Den er grim og ser fuldstændig overlagt ud, skriver han på Twitter.

Tidligere i sæsonen har Jesper Jensen været ude i fem spilledage for en tackling til hovedet på Per Åslund fra Färjestad, der endnu ikke har genoptaget karrieren. Venter endnu en karantæne for danskeren nu?

Skellefteå tabte kampen 2-3. Matchvinder var i øvrigt den tidligere Esbjerg-back Kodie Curran, der fortsætter sin flotte sæson for Rögle.

Se Jesper Jensens albue via Twitter-kontoen RoadLaker her: