JESPER JENSEN præstenteret i Skellefteå – debuterer lørdag

Foto: Jan Korsgaard

Det svenske medie Hockeynews.se havde allerede luret det i går, men nu er det officielt: Den danske landsholdscenter Jesper “Zlatan” Jensen præsenteres som ny mand i Skellefteå AIK, der var i akut mangel på en mand på den position.

– Vi har i et stykke tid ønsket at udvide truppen med en center. Nu har vi fundet en god løsning med Jesper, som vi tror, kommer til at passe godt ind hos os med sit skøjteløb og sin erfaring, siger Skellefteås sportschef Mikael Lindgren til klubbens hjemmeside. 

Jesper Jensen har spillet i SHL siden 2015 og har i den tid leveret 136 matcher og 77 point. 

I første omgang får han kontrakt med Skellefteå for den kommende sæson. 

– Han tilslutter sig holdet i morgen, og vi forventer, at han er klar til lørdagens hjemmekamp mod Örebro, siger Mikael Lindgren. 

Den seneste tid har budt på uoverensstemmelser mellem Jesper Jensen og Brynäs-træner Magnus Sundquist, der ganske enkelt har holdt danskeren ude af holdet i et par kampe, fordi han ikke mente, Jensen leverede varen. Længere skulle den ikke være.

En markant negativ udvikling for Jesper Jensen, der for to år siden var en nøglespiller i førstekæden på det Brynäs-hold, der var en overtid i syvende kamp fra at vinde det svenske mesterskab. 

Siden er det gået den forkerte vej, og denne sæson har vel mere eller mindre været mislykket, og derfor er parterne nu skilt ad.

Det betyder, at Jensen nu bliver direkte konkurrent til sin tidligere klub, for både Brynäs og Skellefteå slås om pladserne i playin i SHL – og begge kan også nå at avancere til de direkte kvartfinalepladser – eller misse slutspillet totalt.