Jesper Jensen frygter for resten af sæsonen

Den danske landsholdsspiller i Rögle, Jesper Jensen, har nu siddet ude i otte kampe for Rögle, og han er stensikkert ikke tilbage før jul. Hans “upper body”-skade (som Rögle kalder den, gæt selv videre) kan i værste fald sende Jensen ud for resten af sæsonen.

Det sker formentlig, hvis danskeren tvinges til en operation, lyder det fra Rögles sportschef den gamle storspiller Anders “Masken” Carlsson. Det skriver Helsingborgs Dagblad, der har talt med en ærgerlig Jesper Jensen.

– Jeg håber virkelig, at jeg kan nøjes med genoptræning. Det er en gammel skade, som er blevet værre og værre. I sidste sæson kunne jeg leve med den, og jeg troede, at den ville forsvinde i sommer. Men allerede i forsæsonen kunne jeg mærke, at det ikke stod ordentligt til og til sidst kunne jeg overhovedet ikke spille, siger Jesper Jensen til hd.se.

Danskeren holder konditionen ved lige på cyklen, samtidig med, at han får lov til at være en smule på is.

– Fysioterapeuten på sygehuset tror og håber på, at det kommer til at gå kun ved hjælp af genoptræning. Men der er visse situationer, som han mener, jeg ikke skal udsætte mig for, og det er vældig vanskeligt. På isen kan du ikke skøjte rundt og tænke på at beskytte dig selv, siger Jesper Jensen.

Danskeren har igennem sin skadesperiode forsøgt at se så mange kampe som overhovedet muligt – for at lære at læse spillet endnu bedre og dermed komme styrket tilbage, forhåbentlig senere i indeværende sæson.

Foreløbig har “Zlatan”, som Jesper Jensen kaldes på det danske landshold, spillet 16 SHL-kampe i indeværende sæson og blot noteret sig fire point. Under forventning, men altså måske også på grund af den skade, som altså lige nu plager den spilintelligente center.