Jesper Duus stopper som DIU-sportschef og savner visioner

Det blev offentliggjort tidligere i dag, at sportschefen hos Danmarks Ishockey Union Jesper Duus stopper som sportschef. Og Duus siger nu, at manglende visioner hos DIU er grunden til hans opsigelse.

– Vi er gået ned i mandskab fra tre og en halv medarbejder til to i den sportslige sektor i forhold til sidste år, og vi er desuden dårligt organiserede, hvilket selvfølgelig har konsekvenser for vores service til klubber og landstrænere. Det er ikke professionelt, selvom det er det, vi kræver af vore spillere og ledere, siger Jesper Duus til TV 2 SPORT.

Jesper Duus blev ansat efter OL-kvalifikationen i 2016 og vurderer, at meget af hans job som sportschef er druknet i ren administration. 

– Jeg er i praksis administrativ leder med minimal indflydelse og ikke sportschef. DIU har ingen visioner eller ønsker om at skabe dem, siger den afgående sportschef til TV2 Sport.

DIU-direktør Ulrik Larsen til samme medie: 

– Jeg medgiver, at der har været flere administrative opgaver, og at arbejdsopgaverne ikke kun har været sportslige. Men sådan er det. Vi er et lille forbund, så der er mange forskellige ting at tage sig af. Jeg er ked af, hvis det ikke var afstemt ordentligt, siger han.