Jeff Ulmer kommer ind på to kampes tryout i Frederikshavn

Det bliver på en to kampes lynhurtig tryout, at Frederikshavn White Hawks i den kommende uge kommer til at se den canadiske forward Jeff Ulmer an. Han spiller mod Aalborg tirsdag og Herlev fredag, og efter sit farvel til Braehead Clan i den britiske liga, lander han nu i Danmark for at spille sig videre i karrieren.

Jeff Ulmer er 39 år, men det har ikke forhindret ham i at lave pæne point i Erste Bank Eishockey Liga i de seneste sæsoner. White Hawks skriver:

Jeff Ulmer har haft en imponerende karriere med et flot CV indeholdende bl.a. kampe i NHL, KHL, AHL. Eksempelvis har Jeff produceret 235 point i 266 kampe i DEL-ligaen. Jeff Ulmer er 39 år og blev frigivet i Braehead Clan i sidste uge.

Han er stadig en spiller i fantastisk form og som ikke har tænkt sig at slutte sin karriere foreløbig. Han har spillet i den stærke østrigske liga de sidste fire sæsoner, hvor han producerede flotte 122 point i 162 kampe. Han har bl.a. spillet sammen med Marcus Olsson og David Liffiton i HC Innsbruck som kun kunne give os de bedste anbefalinger omkring Jeff.

– Han er den rightskytte og målscorer, som vi har ledt efter. Han har et meget tungt skud og vil blive meget værdifuld i powerplay. Desuden vil hans alder give holdet endnu mere erfaring som har særdeles stor betydning senere hen i sæsonen. Jeff Ulmer kan i øvrigt spille alle tre forwardpositioner som giver os en del fleksibilitet i kædesammensætningerne, siger Mario Simioni til nordjydernes hjemmeside.

Jeff Ulmer spiller med nummer 44 for White Hawks. Hvor længe det bliver, får vi at se.