Jannik Karvinen: ’Nøglen er fire stærke kæder’

Det var en glad og humørfyldt Rødovrekaptajn efter tyrenes sejr på 4-1 over ærkerivalerne fra Rungsted. Jannik Karvinen scorede selv to af målene, men han var ikke tilfreds med den start på kampen, Mighty Bulls fik.

”Det var ikke den bedste start, vi fik. Men vi fik arbejdet os ud af det og begyndte at spille vores spil,” siger han til Metal Ligaen og fortæller om den stærke anden periode.

”Vores styrke er, at vi kan spille med fire kæder, så vi kan holde et højt tempo i hele kampen. Rungsted gjorde det meget godt i starten, hvor de enkelt fik spillet pucken rundt. Men de begyndte at miste luften til sidst.”

Den ene af Rungsteds cheftrænere Olaf Eller havde ganske givet pisket sine spillere i pausen mellem anden og tredje periode, men holdet fandt ikke yderligere vej til målet.

”I tredje periode havde de nok håbet på et hurtigt mål, og så begyndte det at blive svært for dem. De havde også lidt chancer i starten af tredje periode, men så var det godt, at Frederik (Jakobsen, red.) var klar i målet, nu når Stefan (Ridderwall, red.) ikke kunne stå,” fortæller Jannik Karvinen, der ikke ved, hvorfor den svenske målmand måtte lade sig udskifte.

I fredags hentede Rødovre to point på udebane i Hørsholm Skøjtehal, så tyrene er naturligvis tilfredse med pointhøsten mod rivalerne fra Nordsjælland.

”Det er super med fem point i de to sidste kampe. Vi skal selvfølgelig spille godt og slå alle hold, men det er klart, at man vel spiller om Sjællandsmesterskabet i de her kampe. Det er ligesom en ekstra gulerod til at gå ud og vinde – selv om alle andre kampe er ligeså vigtige,” forklarer Jannik Karvinen.

Efter 10 kampe har Rødovre 20 point på tredjepladsen, mens aftenens modstander er 8’er med 10 point. Rødovrekaptajnen giver en forklaring på tyrenes succes.

”Jeg tror, mange hold har undervurderet os. Der er ikke så langt fra den bedste til dårligste på vores hold; vi har et meget bredt hold. Vi spiller med de forudsætninger, vi har,” siger han og runder af.

”Der er ikke mange hold, der kan stille fire kæder, og som kan spille mod alle kæder. Det kan vi, når vi spiller bedst.”