Jannik Karvinen forlænger med Rødovre

Foto: Jan Korsgaard

En af Metal Ligaens allermest rutinerede spillere, Jannik Karvinen, forlænger sin kontrakt med Rødovre, hvor han også spiller i den kommende sæson. Det skriver Mighty Bulls i en pressemeddelelse. 

– Sidste sæson var en god sæson, set over hele sæsonen, men det var dog en lidt sur slutning. Vi har gjort kæmpe fremskridt med ny træner og med et nyt koncept. 

– Det bliver spændende efter sommerferien. Nu kender de fleste Magnus’ idéer og tankegang til, hvordan vi skal spille. Så det skal vi bygge videre på og jeg er helt sikker på, at vi kan gøre det bedre til denne sæson. Og så glæder jeg mig til endnu en sæson med vores fans, der altid bakker os op.

31-årige Jannik Karvinen har siden sin debut for Rødovres førstehold i 2002/03 spillet mere end 600 kampe for klubben – en præstation der kun er overgået af Michael Smidt, som spillede 669 kampe for Rødovre.

Han nærmer sig dermed rekorden, og det er naturligvis fristende at spørge til, om det fylder noget i baghovedet:

– Både ja og nej. Det er da en rekord, jeg har mulighed for at nå, hvis kroppen tillader det. Jeg føler stadig, at der mere tilbage i mig. Og med opbakning fra familien og arbejdet, så er det helt sikker noget der kunne ske, fortæller Karvinen.