Jannik Hansen skadet – og næsten uundværlig for Canucks

Foto: Jan Korsgaard

Det går skidt for Vancouver Canucks for øjeblikket og 3-6-nederlaget mod Toronto for et par dage siden var yderligere salt i såret på Canucks-mandskabet, der også røg ud i flere slagsmål i det canadiske “lokalopgør” hvor Daniel Sedin blev tacklet hårdt, men – ifølge NHL – reglementeret af Toronto Nazem Kadri.

Det vakte stor skuffelse i Vancouver, at Toronto-spilleren ikke blev straffet, og nu er ondt blevet værre, eftersom Jannik Hansen er blevet placeret på Canucks’ skadesliste.

Ingen ved, hvordan og hvornår skaden er forekommet, men der spekuleres i, at Hansen enten er blevet skadet af det knaldhårde hit, han blev udsat for i kampen mod Toronto – lige før Daniel Sedin blev ramt. Eller om Hansen er blevet skadet efter det slagsmål han deltog i efter begge episoder.

Det er noget af det absolut værste, der kan ske for Vancouver, skriver bloggeren Daniel Wagner, der følger Canucks tæt for Vancouver Sun.

– Hvad er det for en skade, hvordan blev han (Hansen) skade. Der er ikke nogen information om det endnu, men jeg ved, hvor det gør mest ondt: På fansene. Medmindre altså Hansen er virkelig, virkelig grimt skadet. Så er det selvfølgelig ham, der er ramt hårdest.

– Hansen har været et af de eneste lyse spots hos Canucks i den her sæson. Tidligt på sæsonen løftede han Brandon Sutter og Markus Granlund, så de næsten lignede top seks-forwards. Derefter blev han genforenet med Sedin-brødrene og fik dem til at ligne førstekæde-spillere igen, skriver Vancouver Sun.

– Selv om det ikke siger meget på et lavtscorende Canucks, er Hansen på en delt førstepladsen på den interne pointliste, og det var ikke noget tilfælde, at Hansen var førsteassist, da Canucks endelig fik scoret igen, lyder det fra bloggeren.

 

Flotte ord om Hansen – og lad os se, hvornår den hårdføre dansker vender tilbage igen. For Vancouver synes han at være en uhyre vigtig brik.