Jannik Hansen blev årets “Unsung Hero” hos Canucks

VANCOUVER, BC - NOVEMBER 20: The Anaheim Ducks play the the Vancouver Canucks in their NHL game at Rogers Arena November 20, 2014 in Vancouver, British Columbia, Canada. (Photo by Jeff Vinnick/NHLI via Getty Images)*** Local Caption ***

Midt i ærgrelsen over at være slået ud af NHL forholdsvis tidligt, kan Jannik Hansen glæde sig over sin måske flotteste og bedste sæson til dato.

Hansen spillede i en længere periode sammen med Sedin-brødrene og det gav pote i form af en ganske solid pointhøst. Jannik Hansen endte på 38 point i 67 kampe, og han var derfor også et oplagt valg, da Vancouver Canucks skulle uddele de årlige awards.

Hansen er kendt for altid at levere en blændende arbejdsindsats, men han overlader gerne overskrifterne til andre – og det er formentlig derfor han for tredje gang i karrieren modtager “Fred J. Hume Award” som Vancouver Canucks “Unsung Hero” – noget, der frit oversat betyder “den ikke-hyldede helt”.

Hyldesten fik han i lørdags i forbindelse med et afslutningsarrangement, og det var endnu en anerkendelse af danskerens værdi for Canucks.  Tidligere har han fået prisen både i 2010/11- og i 2012-13-sæsonen.

Og snart skal Hansen altså spille VM for Danmark i Moskva. Han støder til truppen til de to afsluttende testkampe i Slovakiet.