Jagr runder 750 NHL-scoringer

Foto: Bridget Samuels

Jaromir Jagr rundede i nattens 4-2 nederlag til Lars Eller og Washington Capitals en imponerende milepæl, da han med sin første scoring i denne sæson scorede sit NHL-mål nummer 750.

Den 44-årig tjekke, der er i gang med sin 23. NHL-sæson, er den tredje mest scorende spiller i ligaens historie. Med sin 750. scoring er Jagr nu 51 mål fra at tangere Gordie Howe som ligaens næst mest scorende spiller, mens der er lidt længere op til Wayne Gretzkys 894 mål.

Milepæl eller ej, så ville Jagr gerne have haft sejren mod Capitals.

– Det var dejligt, men jeg ville hellere have vundet, sagde Jaromir Jagr efter kampen til NHL.com.

– Det er altid dejligt at få scoret sæsonens første. Det var et godt spil, en god aflevering, jeg var helt åben foran mål. Jeg har haft flere store chancer i de sidste par kampe, men jeg kunne ikke få pucken ind. Jeg er glad for, at det lykkedes i aften, siger Jagr.