Jagr i dialog med flere NHL-klubber

Foto: Bridget Samuels

Jaromir Jagr skulle efter planen have været i kamp for sin egen klub, tjekkiske HC Kladno, i denne weekend, men de planer er nu udskudt. Der er nemlig opstået ny interesse for den levende legende fra flere NHL-klubber.

– Jeg kommer ikke til at spille for Kladno, fordi der stadig er nogle forhandlinger i gang i NHL. De klubber vil ikke have, at jeg spiller, og det respekterer jeg, siger Jaromir Jagr i et interview med det tjekkiske medie iDNES.cz, som NHL.com har oversat.

Der skulle ifølge nordamerikanske medier være enten to eller tre NHL-klubber, som er interesserede i et tilknytte den 45-årige forward. Jaromir Jagr har været klubløs siden 1. juli, men kort før NHL-grundspillet begynder har der måske åbnet sig en ny mulighed for tjekken, som er den spiller i historien, der har lavet næstflest point i NHL.

St. Louis Blues har mistet forwarden Robby Fabbri for sæsonen på grund af en knæskade, og det har fået klubben til at se nærmere på muligheden for at hente Jaromir Jagr ind som erstatning.

– Han er en fremragende spiller, som vi har snakket om, og vi vil diskutere, hvordan forskellige spillere passer ind i vores stil, sagde St. Louis Blues’ general manager Doug Armstrong torsdag til The Athletics Jeremy Rutherford.

De første kampe i NHL-grundspillet spilles 4. oktober.