Jagr har ikke NHL-comeback i tankerne

Foto: Dinur

Den tjekkiske ishockeylegende Jaromir Jagr forlod midt i sidste sæson Calgary Flames og NHL, og den 46-årige forward har ingen planer om at forsøge at gøre comeback i verdens bedste ishockeyliga i løbet af den kommende sæson.

– Rent ud sagt har jeg ingen ting planlagt. Det eneste, jeg tænker på, er at få det bedre og komme i form så hurtigt som muligt. Mit mål lige nu er at have det bedre i morgen, end jeg havde det i dag, og at gøre fremskridt på daglig basis. På den måde kan jeg forhåbentlig en dag nå dertil, hvor jeg føler mig godt tilpas, siger Jaromir Jagr i et interview med NHL.com.

Jagr trænede torsdag for første gang i denne sæson med hos den tjekkiske klub Rytiri Kladno, som han selv er medejer af. Det var den klub, den tjekkiske legende vendte hjem til, da han i sidste sæson fik ophævet sin kontrakt med Calgary Flames.

Selvom Jaromir Jagr ikke har nogle planer om at forsøge at vende tilbage til NHL lige foreløbig, så udelukker han ikke, at han vil forsøge at lande en kontrakt i Nordamerika igen.

– Min største begrænsning er min alder. Der er ting, jeg gerne ville kunne gøre, men som jeg ikke kan gøre længere. I min alder møder jeg oftere begrænsninger, men jeg tror på, at når mit ben og hele min krop bliver stærkere, så vil det hele blive bedre og bedre, siger Jaromir Jagr.

Jaromir Jagr står noteret for 1.921 point i 1.733 NHL-kampe. Han har vundet to Stanley Cup-titler.