Jagr beholder skøjterne på: – Spiller til jeg bliver 50

Tjekkiets største ishockeyspiller nogensinde, Jaromir Jagr, er i en alder af 43 år stadig aktiv i NHL. Selvom den rutinerede Florida Panthers-wing er den suverænt ældste aktive spiller i verdens stærkeste ishockeyliga, har han ingen planer om at lægge skøjterne på hylden.

I en Q&A-session med TSN afslører Jagr, at han holder fast i planerne om at fortsætte ishockeykarrieren indtil han fylder 50 år i 2022.

– Jeg ved, at jeg spiller til jeg bliver 50. Det ved jeg, at jeg gør, hvis jeg ikke bliver skadet. Jeg har aldrig sagt, at jeg spiller i NHL, indtil jeg er 50. Det er en anden historie. Du kan altid spille, til du fylder 50. Mange spiller til de er 60, men så er det bare ølhockey, siger Jaromir Jagr til TSN.

Jaromir Jagr lavede scorede to gange i Florida Panthers’ første kamp i sæsonen, og selvom den rutinerede tjekke stadig kan finde vej til nettet, så tvivler han på, at NHL-karrieren kan fortsætte syv år endnu.

– Jeg tror ikke, at jeg kan spille i NHL, indtil jeg bliver 50. Det er hårdt, siger Jagr.

Hvis den tjekkiske legende, som har lavet 1804 point i 1552 NHL-kampe ikke længere føler sig god nok til at spille i verdens stærkeste ishockeyliga, så kan han vende hjem til Tjekkiet, hvor han er sikret en plads på holdet i Kladno. Jagr ejer nemlig størstedelen af klubben, som spiller i den næstbedste tjekkiske række.