Intern uenighed førte til trænerfyring i Rungsted

Det var interne uenigheder mellem træner Peter Johansson og ledelsen omkring holdsammensætningen, der førte til fyringen af den svenske coach med Rögle-rødderne. Det skriver Rungsted Seier Capital i hvert fald i den pressemeddelelse, der ledsagede nyheden omkring fyringen og den uventede Johansson-exit.

– Under arbejdet med sammensætningen af dette års trup, har der været uenigheder om holdsammensætningen, hvilke typer der skulle tilsættes holdet, og i hvilken grad der skal satses på talentudvikling. For Rungsted Seier Capital er udviklingen af egne talenter helt essentiel for vores forretningsmodel, og det har fra starten været en grundpille i eliteprojektet, skriver Rungsted.

– De seneste år har vi udviklet spillere som Mathias og Jonas Røndbjerg, Alexander og Oliver True, Nikolai Gade, Marcus Nielsen, William Boysen, Nicolai Weichel, Gustav Green og flere andre. De sportslige muligheder vægter naturligvis også tungt når man sammensætter et ishockeyhold, men i ledelsen tror vi på kombinationen af profiler og et stærkt talentprogram er vejen til toppen af Metal Ligaen. Dette har både Esbjerg og Aalborg bevist de senere år, lyder det fra klubben. 

– Når man arbejder med professionel sport er det naturligvis vigtigt at have dedikerede medarbejdere til at varetage funktionerne omkring holdet, og derfor så vi ikke andre muligheder end at indstille samarbejdet med Peter Johansson fra dags dato, konkluderer Rungsted Seier Capital i pressemeddelelsen.

Det er foreløbig assisterende coach Erik Hjalmarsson, der varetager træningen i Rungsted, klubben forventer snart at meddele, hvem der bliver den nye chef på isen i den kommende sæson.