Intens aften, da SønderjyskE slog Herning

Foto: Jan Korsgaard

Der var gang i gaden, da SønderjyskE i aften slog Herning. Det vender vi tilbage til. 

For det begyndte stille og roligt mellem de to traditionelle rivaler, der begge sparede et par folk fra den øvre ende af skalaen til aftenens kamp. 

De to hold delte en første periode, hvor Morten Poulsen klappede en 1-0-føring ind til Herning i fem mod tre, mens unge Johannes Røgilds udlignede et par minutter senere på et glimrende oplæg fra Frederik Rasmussen.

SønderjyskE’s hjemmeside beretter om glimrende redninger fra både Patrick Galbraith og Albert Adamsen i de respektive bure i de første 20 minutter, men sidstnævnte måtte lade sig passere i slutningen af anden periode, hvor Matt Prapavessis fik sat 2-1-scoring for et sønderjysk hold, der på dagen virkede en tand stærkere end gæsterne.

Der opstod stor ballade i slutperioden, da TJ Moore blev udsat for en voldsom tackling. Da dommerne gjorde regnskabet op, var der matchstraf til Jan Dalecky og hele seks game misconducts. 

Daniel König, Anders Førster og Kyle Wharton røg ud for sønderjyderne, mens Morten Poulsen, Kristoffer Lauridsen og Evan Mosey måtte tidligt i brusebad for Herning. 

Sønderjyderne slog derefter til i powerplay. Både Matt Prapavessis og Mikkel Binou Jensen scorede og afgjorde dermed kampen for hjemmeholdet. SønderjyskE har dermed fire sejre på listen i fire kampe i testsæsonen og møder Odense om en uge i den sidste kamp før sæsonstart.