Illemann og Nicklas Carlsen fortsætter i Rødovre

Foto: Jan Korsgaard

Rødovre forlænger med yderligere to spillere, der har spillet mange kampe i Metal Ligaen. Assisterende kaptajn Nicklas Carlsen fortsætter sammen med Marco Illemann. De præsenteres på følgende vis på Rødovres hjemmeside. 

28-årige Carlsen gør dermed klar til sin syvende sæson for Rødovre Mighty Bulls – den sjette i træk -, hvor han de seneste tre sæsoner også har været assisterende kaptajn i truppen:

– Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang med den nye sæson. Lige nu handler det bare om at knokle på i styrkerummet og på løbebanen, og så har det været dejligt at komme ned til drengene igen efter en lille pause.

– Det er altid spændende med ny træner, som kan lære os nye ting og videreudvikle både en selv og holdet. Med de ting jeg har hørt lyder det rigtigt positivt, og jeg glæder mig til at møde ham, smiler han.

Tidligere på måneden startede sommertræningen, hvor spillertruppen er i fuld gang med forberedelserne til den kommende sæson. Det er altid lidt hårdt at komme i gang igen, men Carlsen er godt tilfreds med opstarten på den fysiske træning:

– Ja, vi har været i gang i et par uger nu, og jeg synes, vi har haft en god opstart, hvor vi har givet den gas og jeg er sikker på, at vores fys. træner Michael Myhre nok skal få os i god form til sæsonstart, slutter han.

.

Marco Illemann vendte tilbage til Rødovre før sidste sæson efter halvandet år i Rungsted og har bestemt ikke fortrudt at skiftet tilbage:

–  Det har været fantastisk! Jeg var super glad for at komme tilbage til Rødovre sidste år, og er ligeledes utrolig glad for at have forlænget kontrakten med et år. Jeg har fundet ud af, at det er i Rødovre jeg hører til og det betyder noget specielt for mig at spille med tyren på brystet. Det er i Rødovre jeg føler mig hjemme, siger han.