Ikke blodbad, men mærkbare forandringer

Foto: Jan Korsgaard

SønderjyskE skal bygge om. Og om det bliver med den stadig nuværende træner Chris Straube i førersædet, står stadig hen i det uvisse, siger sportschef Kim Lykkeskov til Der Nordschleswiger. 

– Vi kommer til at føre mange samtaler i de kommende dag. Intet er afgjort, men vi må være ærlige og sige, at vi ikke nåede særlig meget af det, vi satte os for. Efter en turbulent sæson kommer der stensikkert udskiftninger. Det bliver ikke et blodbad, men mærkbare forandringer. 

Og dermed er det ganske sikkert, at der kommer udskiftninger i truppens besætning. Hvor mange imports, der eksempelvis vender tilbage, afslører Lykkeskov ikke. 

– Det bliver hårdt arbejde at komme tilbage til toppen, men vi får med sikkerhed ikke top to-hold fra sæsonstarten. Vi skal finde spillere med ild i øjnene, for i den forgangne sæson har jeg ikke altid set spillere, der er kommet på isen med hundrede procents indsats i hjertet, siger Kim Lykkeskov til Nordschleswiger.dk. 

 

Kun Steffen Frank og Mads Lund har foreløbig kontrakt med SønderjyskE for den kommende sæson, så der er ganske meget at bygge op for Lykkeskov i jobbet som sportschef.