I DAG lanceres CCM’s nye superstav: SUPERTACKS AS1

I dag sker det. CCM’s nye superstav SUPERTACKS AS1 lanceres og er på banen:

Den nye Super Tacks AS1 giver en endnu bedre ydeevne og bliver den nye standard for stave med et centreret kickpoint. Stivhedens profil er ændret for at maksimere kraften, samtidig med, at den giver en fantastisk stabilitet og kontrol. Spilleren får ikke bare mere kraft gennem staven, men staven føles også nemmere at agere med end nogensinde tidligere. Den nye X-flow-teknologi gør, at staven vejer 10 gram mindre og hjælper samtidig med til at forbedre fibrenes kompakthed, hvilket medfører bedre holdbarhed. 

MID-KICKPOINT FOR MAKSIMAL KRAFT
Ved hjælp af data fra Performance Lab har vi fanget den perfekt konsktruktion for en blød flex-zone, mens vi har forbedre overgangen til en stivere spids. Det betyder, at spilleren kan skyde endnu hårdere. 

NY X-FLOW-TEKNOLOGI
Den nye og avancerede støbeteknik X-Flow tilbyder bedre kvalitet og fasthed gennem hele skaftet. Overskuddet af hulrum er fjernet under støbningen, hvilket forbedrer holdbarhed og mindsker stavens totale vægt. 

FORBEDRET STABILITET OG KONTROL
Stivheden ved spidsen og bladet er optimeret for bedre stabilitet og kontrol, hvis skuddet mislykkes. Takket være en stivere spids og den optimale vertikale flex kommer staven til at reagere direkte. Kombinationen af en stivere spids og stift blad gør, at klubben ikke vrider sig i skudøjeblikket. 

DARE TO DOMINATE
Oplev kraften som Brent Burns og Alexander Ovechkin gør med den nye Super Tacks AS1-Stav. Staven MID KICK-POINT hjælper til at lade maksimalt for et ekstra hårdt skud!

Læs mere på CCM’s hjemmeside lige her:

OVENSTÅENDE ER SPONSORERET INDHOLD, LEVERET AF CCM HOCKEY!