Hvidovre: Vi er klar til Metal Liga-hockey i næste sæson

Foto: Jan Korsgaard

Hvis alt falder på plads og Hvidovres projekt bliver godkent, er klubben klar til at spille Metal Liga-ishockey efter sommerferien.

Det bekræfter Hvidovre-manager Henrik Sørensen overfor Faceoff.dk i dag, hvor slutspillet i 1. division begynder.

– Vi er klar til Metal Ligaen. Men selvfølgelig først efter godkendelse af licensudvalget og ligaforeningen, der skal gå os efter i sømmene.

– Men vi har beholdt vores kamp-setup fra vores seneste optræden i ligaen, og siden har vi opbygget det fundament, vi mener, der skal til for at spille i Metal Ligaen igen. De sidste knaster på vejen agter vi at løse de kommende tre-fire uger, siger han.

– Vi har en talentfuld ungdom i klubben, samtidig med, at vi i Peter Enehag har en træner, som svenske talenter står i kø for at træne under. De seneste 14 dage har vi for eksempel fået henvendelser fra en håndfuld Allsvenskan-spillere, som gerne vil træne hos ham.

– Derfor er det også vigtigt, at vi ikke skuffer i det kommende slutspil. Alt andet end en finaleplads vil være meget skuffende for hele klubben, lyder det fra Henrik Sørensen.

Hvidovre var senest i ligaen som drivkraft i den noget mislykkede Copenhagen Hockey-konstruktion tilbage i 2012/13. I de seneste fire sæsoner har Hvidovre spillet i 1. division som et af topholdene, men har “kun” nået to sølvmedaljer og en bronze.

En guldmedalje i denne sæson vil også være et legitimt “oprykningsbevis” at vise frem overfor de instanser, der i sidste ende skal godkende Hvidovre Ishockey Fighters som Metal Liga-klub i næste sæson.