Hvidovre vandt sikkert i kvindernes storopgør

Det er som regel Hvidovre og Herlev, der kæmper om DM-guldet hos kvinderne, og det bliver formentlig heller ikke anderledes i indeværende sæson. Derfor er de fire indbyrdes kampe i kvindernes øst-division et glimrende pejlemærke for styrkeforholdet mellem de to klubber. 

Her synes Hvidovre i denne sæson at være milevidt foran de evige rivaler.

Efter 6-0 og 7-0 i de to første kampe blev det i aftes til endnu en sejr, denne gang på 7-2, til Hvidovre, der stillede med fire kæder mod et noget smallere modstanderhold fra Herlev.

Hjemmeholdet Herlev klarede dog 0-0 i første periode, inden målene derefter væltede ind i Herlev-målet i en anden periode, som Hvidovre vandt 6-1. 

Julie Jensen åbnede scoringen tidligt i anden periode og så gik det ellers slag i slag med Hvidovre-mål. Josephine Asperup blev eneste dobbelte målscorer for topholdet, der dermed sikrede sig det sjællandske mesterskab før den fjerde og sidste indbyrdes kamp i begyndelsen af februar. 

Herlev fik udlignet til 1-1 ved Lilli Pearl Friis-Hansen kort inde i anden periode, inden målene begyndte at hagle ind. Emma Russell scorede Herlevs andet mål.