Hvidovre mod Malmö i stort brag hos kvinderne i aften

Foto: Frank Nielsen

Det er en kamp, hvor temperamenterne med sikkerhed kommer i kog, når Hvidovre Ishockey Klubs kvinder i aften tager imod Malmö Redhawks i den svenske Damettan Södra.

Ganske enkelt forbi en stor, stor del af Malmö-holdet, vel noget, der ligner to tredjedele, består af tidligere Hvidovre-spillere, der i fjor både spillede Damettan og den europæiske EWHL for Hvidovre.

Nu har profiler som Malene Frandsen, Josephine Asperup, Natalie Perry og den tidligere Hvidovre-træner Jonathan Salmén – og en håndfuld mere – valgt at tage springet over Øresund for at medvirke i en ny Malmö-satsning på kvindeishockey. 

Det har betydet, at Hvidovre har måttet hive en ny generation spillere op, hvilket altså igen betyder en duel mellem “det nye Hvidovre og det gamle Hvidovre”. Spændende perspektiver – også for landsholdet – at der faktisk nu er et tredje danskpræget hold i Øresundsregionen, hvilket har givet plads til flere unge Hvidovre-spillere på højere niveau.

Uanset hvordan man fortolker frem og tilbage. Det bliver et brag i aften. 

Hvidovre har i øvrigt lige mistet endnu en af sine unge og talentfulde spillere. Linn Thomsen er ikke blot taget over Øresund, men helt over Atlanten, hvor hun nu repræsenterer Linn Thomsen  u19 AAA-holdet i West Michigan Elite Hockey Club. Her har hun foreløbig lavet tre assister i to kampe.

KAMPEN KAN SES LIVE-STREAMET HER: